Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. 

De ToverZolder accepteert retouren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Opgeven van een reden is niet verplicht, al zijn wij natuurlijk wel benieuwd waarom het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. Zo kunnen wij er aan werken om teleurstelling in de toekomst te voorkomen. 

 

Let op: retourneren is voor eigen rekening.

 

Retour sturen kan eenvoudig via de volgende stappen:

 

1. Print het retourformulier uit en vul deze volledig in.

 

2. Verstuur de artikelen samen met het retourformulier naar onderstaand adres. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening en risico.

De ToverZolder

Salomonsakker 12

5321 WK Hedel

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd  moeten worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het artikel beschadigd zijn, dan kunnen we helaas geen geld teruggeven. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Klachten:

Alle artikelen in onze webshop zijn gecontroleerd & draagbaar bevonden. Indien een artikel niet voldoet, verkopen wij deze niet. Alle artikelen worden met liefde voor u geselecteerd.

Hou er rekening mee dat kleuren op foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid, bijvoorbeeld door de instellingen van uw computer scherm. 

Als na ontvangst van uw bestelling er iets niet naar wens is, dan horen wij het graag zodat wij samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. 

Retour Formulier
PDF – 55,0 KB 379 downloads